Otvoren novi portal za izdavanje potvrda Hrvatskog školskog sportskog saveza

Klikom na poveznicu učenici, voditelji, nastavnici i članovi Tehničke komisije mogu pristupiti portalu za izdavanje potvrda o sudjelovanju na državnim prvenstvima, odnosno sudjelovanju u programima i projektima HŠSS-a.

Hrvatski školski sportski savez otvara novi portal za izdavanje potvrda HŠSS-a. Portal će automatizirati i pojednostaviti izdavanje zahtjeva, obradu i dostavljanje potvrde koju učitelji, nastavnici, članovi Tehničkih komisija te učenici mogu koristiti u različite svrhe, primjerice za ostvarivanje prava na stipendiju ili učenički/studentski dom, napredovanje u struci, upis na fakultet te prijave na različite natječaje.

PRISTUPITE PORTALU OVDJE

Uvjerenja za dodatne bodove za upis u srednju školu ne šalje HŠSS niti se one izdaju putem ovog portala, već se informacije o natjecanjima i plasmanima šalju Agenciji za odgoj i obrazovanje koja obrađuje dodatne bodove.

Više informacija o portalu i načinu dostavljanja zahtjeva za izdavanje potvrde pronađite na poveznici Potvrde.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće stojimo na raspolaganju na potvrde@skolski-sport.hr, no potičemo sve koji trebaju potvrde da istu prvo zatraže putem novog portala.

Podsjećamo, priznanja s Državnih prvenstava koje potvrđuju sastav ekipa i plasman ekipe na Državnom prvenstvu možete preuzeti s OVE POVEZNICE upisom informacija o sportu, školi, ŠSD-u i godini održavanja natjecanja.

U cijelosti preuzeto sa stranice HŠSS-a.

Komentari: 0

Napišite komentar.

Image
0 / 5000

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena niti podijeljena ni s kim. U tekstu možete koristiti *italic*, **bold**, [links](http://example.org). Komentari se moderiraju i objavljuju što je prije moguće.